Kategorier

Alla kategorier med julklappsrim.

Alkohol (51)

Badrum (88)

Behöver du rimma på tandborste och liknande så är det i den här kategorin du ska leta.

Biobiljetter (35)

Biobiljetter är en julklapp som alltid funkar. Det blir extra kul att ge bort biobiljetterna med ett tillhörande julklappsrim. Kanske kan du även modifiera julrimmet så att det passar ihop med en film som du tror att personen vill se på bio?

Böcker & Tidningar (293)

Böcker och tidningsprenumerationer är populära julklappar. Till framför allt tidningsprenumerationer är ett julklappsrim en väldigt bra idé, detta då man ofta inte har någon fysisk tidning att ge bort utan bara ett presentkort och löfte om kommande tidningar. Här är julklappsrim som har med böcker och tidningar att göra.

Dator & IT (29)

Djur (31)

Film & TV (31)

Julklappsrim som har med film och TV (eller kanske Netflix och chill?). Ska du ge bort en film, streamingtjänst eller något annat film- och tv-relaterat så hittar du bra julrim här.

Foton & Kalendrar (20)

Kalendrar, almanackor, fotografier pennor och kontorsprylar. Har man tänkt ge bort något sådant i julklapp finns det mycket lämpliga julrim i den här kategorin.

Glas & Porslin (17)

Julrim till glas, koppar, muggar, porslin, serviser, bestick osv osv.

Godis & Sötsaker (43)

Hantverk & Hemmagjort (15)

Hobby & Fritid (21)

Hus & Hem (63)

Julklappsrim på saker och ting som ryms i ett hem och som även kan slås in i en julklapp. Här hittar du julrim på saker som möbler, tavlor, serviser, julgardiner, inredningsprylar och prydnader.

Jul & Vinter (50)

Julklappsrim som har med julpynt, julfirande och vintern att göra. Perfekt för jultomten att läsa upp vid julklappsutdelningen. Har din tomte ännu inte införskaffat sin utklädnad, så hittar du tomtedräkterMaskis.se med snabb leverans så tomten inte står utan sin kläder på julafton.

Kaffe & Te (44)

Kläder & Mode (94)

Julklappsrim på olika klädesplagg som tröja, t-shirt, julpyjamas, ytterrock, strumpor, boxershorts och liknande.

Kök (75)

Julklappsrim som har med köket på ett eller annat sätt att göra. Här hittar du bra julrim på saker som köksredskap, kökshandtag, bakning, inredning till köket, köksprylar m.m. Köksprylar är ofta en uppskattad julklapp till mammor och pappor som gillar mat, dryck & matlagning.

Leksaker & Barn (52)

Julrim på leksaker och julklappar till små pojkar och flickor. Letar du efter julklappsrim på dockor, LEGO, leksaksbilar eller gosedjur så har du hamnat helt rätt.

Lotter (17)

Julrim till trisslotter, bingolotter och andra lotter och lotterier.

Mat & Dryck (72)

Mat, dryck, whiskey m.m.

Mobil & Surfplatta (80)

Julklappsrim till smartphone (iPhones m.m.) och surfplattor (iPad m.m.)

Motor & bil (28)

När du behöver rimma på biltillbehör som airbags och navkapslar eller vad rimmar egentligen på Porsche och Tesla? I den här kategorin hittar du julrim som har med bilar och alla andra fordon med motorer att göra.

Musik (22)

Oavsett om det gäller CD-skivor, Vinylskivor eller streamingtjänster som Spotify och Apple Music så hittar du förhoppningsvis passande julklappsrim här. Julrim till både analog och digital musik.

Personliga julklappar (5)

Presentkort & Biljetter (53)

För julrim på presentkort, biljetter, trisslotter och liknande ting, Får du bättre hjälp här än att söka på Bing.

Roliga prylar (8)

Romantik & Kärlek (5)

Här hittar du julrim till romantiska och kärleksfulla julklappar. Har du tänkt att ge bort något mer "vågat" till din partner hittar du bättre julklappsrim i kategorin med snuskiga julrim.

Skor & Tofflor (39)

Skönhet & Kroppsvård - Henne (75)

När du behöver rimma på julklappar som parfymer, hudcreme, duschcreme, spa-produkter m.m. till henne (mamma, flickvän, tjejkompis osv) så har du hamnat i helt rätt kategori.

Skönhet & Kroppsvård - Honom (18)

Smycken & Accessoarer (107)

Snuskiga (46)

Julrim som är snuskiga och inte alls speciellt rumsrena. Julklappsrim för dig som tänkt att ge bort lite mer vågade julklappar som sexiga julkläder eller en erotisk julkalender till t.ex. din partner.

Sovrum (43)

Spel & Pussel (24)

Julklappsrim på spel och pussel. Få hjälp att rimma på julklappar som sällskapsspel, schackbräde, alfapet, suduko och andra spel.

Swish & Pengar (18)

Har du tänkt att ge bort pengar, antingen kontant eller via swish i julklapp? Här hittar du bra julklappsrim på swish, pengar (oavsett om det är ett lån eller gåva) och kontanter.

Teknik & Prylar (41)

Träning, sport & hälsa (56)

Julrim som har med träning, sport och hälsa att göra.

Träning, sport & hälsa (4)

TV- & Datorspel (33)

Julrim på olika tv- och datorspel. Oavsett om det är spel till en speldator som Minecraft eller en spelkonsol som Playstation.

Underkläder (118)

Upplevelser & Resor (43)

Här hittar du rim på upplevelser, evenemang, resor, aktiviteter och äventyr. Perfekt för dig som tänkt att ge bort en upplevelsepresenter som att få hoppa fallskärm, gå på ölprovning eller en spa-upplevelse som julklapp.

Varmt & Mysigt (23)

Filtar, plädar, morgonrockar och annat varmt och mysigt finner du i denna kategorin. Exempelvis julrim på julpyjamas till dam eller pyjamas herr.

Verktyg & Redskap (10)

Välgörenhet (3)

Prylar är inte allt. Vissa personer varken vill eller behöver få julklappar. För dig som har tänkt att istället skänka pengar till välgörenhet får du här lämpliga julklappsrim att välja mellan.

Väskor & Accessoarer (9)

Ytterkläder (40)

Övrigt (63)

Julklappsrim som inte passar in i de övriga kategorierna